Telefon: 065/ 220 202 4; 018/220 202        Email: info@electric.co.rs        Adresa: Cara Dušana 124, 18105 Niš        AKCIJA 10% popusta na LED RASVETU        NOVI KATALOG PROIZVODA       

Preduzeće Constant Electric d.o.o osnovano je 2012. godine u Nišu, sa ciljem da rukovodi projektima iz oblasti energetske efikasnosti. Pokrenut je i portal Efikasnost.rs sa idejom da podiže svest javnosti o značaju energetske efikasnosti, pruži pomoć i savete, kako stručnim licima tako i svim građanima.

U želji da našim kupcima obezbedimo dodatnu uslugu i da sve potrebe zadovolje na jednom mestu, dolazi do razvoja tgovinske delatnosti i inženjeringa u oblasti LED rasvete i elektromaterijala.

Naša poslovna ideja je da svojim potencijalnim kupcima ponudimo kvalitetna rešenja kroz široku paletu proizvoda renomiranih svetskih proizvođača uz poseban osvrt na energetsku efikasnost.

Prepoznatljivi smo kao pouzdan, ekspeditivan i siguran partner koji se pridržava dogovora i svoj rad bazira na prodaji opreme sa sopstvenog lagera.

U skladu sa potrebama naših klijenata otvoren je i maloprodajni salon  i internet prodavniaca www.electric.co.rs koja će zadovoljiti i najistančanije ukuse u pogledu enterijera i rasvete.

Najširi asortiman LED rasvete brenda V-TAC na jednom mestu garancija je da svako može pronaći željeno osvetljenje za svoj dom, poslovni prostor, kancelarije, dvorišta, proizvodne pogone, lokale i slicno. ...

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam